Nyt on kyllä pako tulla sanomaan, että en yksinkertaisesti kestä enää joulua. Lokakuusta asti myyty joulukalentereita, ja kohta alkavat joululaulutkin soida. Ei vielä, ei vielä ! Ainut hyvä joulussa on se, että tulee kaikkia mahdollisia alennuksia, joten saa kaikkea kivaa halvalla.

Joulukalenterit ovat ihan turha kapistus. Ok joo, siitä näkee kuinka monta päivää on jouluun ja näin, mutta mulle ei parane ostaa suklaakalenteria tai se on samana iltana syöty. Taas kerran oon avannu kaikki luukut jo etukäteen, kai nyt sit vaan täytyy tyytyä availemaan noita tyhjinä.

Ja joululaulut - aargh ! Miten joku oikeasti on voinut jaksaa keksiä jotain niinkin turhaa ja ärsyttävää, kuin ne ? Jotkut ovat tosiaan ihan kauniita, kuten Varpunen jouluaamuna, mutta sitten on niitä kaikkia Nissejä ja Nasseja sun muuta sontaa, josta ei ole muuta kuin harmia. Inhottaa kuunnella joulun aikaan radiota, kun jokapaikassa soi niitä hemmetin Kulkusia ja "On vilinää vilskettä helinää helskettä" -kappaleita. Argh.

Joo, on mulla kai muutakin elämää kuin valittaminen. Oon nimittäin tosi ilonen, että kaverit ei loukkaannu siitä että en iloitse joulusta heidän kanssaan, eivätkä siitä etteivät lahjani heille olisikaan mitään überhienoa ja ultimatesuperkallista. Itsekin jaksan innostua enemmän siitä, että edes on JOKU lahja, ja vaikkei olisikaan niin mitä sitten. Ei se tarkoita, etteikö voisi silti pitää toisesta. Ja luultavasti nämä minunkin lahjani kavereille menevät pitkälti joulun yli annettaviksi..

Tällaisia joulumielipiteitä tällä kertaa. Näkemisiin !